Skip to main content

Vår lokal ligger i hjärtat av Stockholm

Tandsam ligger i hjärtat av Stockholm och vår kunniga personal har fokus på att du som patient ska känna dig trygg och lämna kliniken med ett leende.

Lär känna vår personal

Linda Motou

Elin Strömberg

Tandläkare/ verksamhetsansvarig

Mer om Elin

Elin tog sin examen från Karolinska Institutet 2013 och har arbetat länge inom Folktandvården och även privat.

Elin är noggrann och strukturerad och för henne är det viktigt att patienterna känner sig trygga och att de känner sig välinformerade kring sina orala tillstånd och behandlingar. Elin är även utbildad tandhygienist och lägger stor vikt vid att ge patienterna kunskaper om hur de kan sköta sin munvård på bästa sätt för att upprätthålla en god oral hälsa.

Linda Motou

Linda Moutou

Tandhygienist/ kommunikationsansvarig

Mer om Linda

Linda tog examen från Karolinska Institutet 2008 och har sedan dess arbetat både med allmäntandvård och äldretandvård. Linda arbetar även med utbildning inom tandvården och drev under flera år en ideell volontärförening med tandvård för barn i utsatta områden på Jamaica.

För Linda är det viktigt att patienterna känner sig trygga och att ge en så smärtfri behandling som möjligt.

Linda Motou

Sofia Cohen

Tandsköterska

Mer om Sofia

Sofia tog sin tandsköterskeexamen från Uppsala Folkuniversitet år 2021.

Hon har jobbat privat med allmäntandvård och är lugn och trygg som person. Hennes mål är att patienterna ska känna sig glada och nöjda när de har varit hos oss på Tandsam och hon tycker om att hjälpa och ta hand om våra patienter.

Linda Motou

Jennifer

Receptionist

Mer om Jennifer

Jennifer är vår receptionist och ofta den första du möter hos oss, både per telefon och på kliniken. Hon har en positiv energi och för henne är det viktigt att patienterna blir sedda och hörda. Jennifer har arbetat som receptionist inom tandvården sedan 2021 och bemannar vår reception och telefon på halvtid.

Är du vår framtida kollega?

Skicka en spontanansökan till oss kliniken@tandsam.se